Iltapurjehdukset 2017Evening sailings 2017
Tule purjehtimaan! Come sailing!
Paikka on Koivusaari Place is Koivusaari
Aloitamme klo 18 ja purjehdimme 3 tuntia We start at 6 PM and sail 3 hours
 
Viikonpäivä / Day Pvm/Date Hinta/Price Selite / Notes
Keskiviikko / Wednesday 13.9. 60 Iltapurjehdus/Evening sailing
Keskiviikko / Wednesday 13.9. 70 Pimeäpurjehdus klo 21 / Dark sailing at 9 PM 

Teemapurjehdusten aiheita ovat mm. laiturimanööverit koneella, laiturimanööverit purjein, laiturimanööverit isolla veneellä (Hallberg Rassy 42), purjeiden trimmaus, mies-yli-laidan ja pimeänavigointi.

Hinnat ja toiminta

Lähetä varauksesi sähköpostilla osoitteeseen info(at)balticcruising.fi. Anna samalla yhteystietosi (osoite, puhelin ja syntymäaika), jos olet uusi asiakkaamme tai jokin tiedoista on muuttunut. Vahvistamme osallistumisesi. Viime hetken tiedusteluja voi yrittää tehdä myös puhelimella 040 545 1568.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kippareina toimivat koulumme kouluttajat.

Teemapurjehdukset

Osa harjoituksista on ns. teemapurjehduksia, joissa keskitytään etukäteen ilmoitettuun aiheeseen. Aiheita voivat olla esim. mies-yli-laidan, satamamanööverit koneella, pimeäpurjehdus, jne.

Hinnoittelu

Yksittäinen purjehduskerta maksaa 60 eur ja teemapurjehduksilla 70 euroa. Maksu suoritetaan purjehduksen alkaessa käteisellä tasarahalla tai etukäteen erikseen sovittaessa laskulla.

Voit ostaa myös 10 purjehduskertaa sisältävän sarjakortin. Kortti ei ole henkilökohtainen, joten tämä sopii hyvin vaikka pariskunnille tai muille ryhmille. Kortin voi ostaa purjehduksen alkaessa tai tilata etukäteen. Käyttökerta merkitään korttiin purjehduksen alkaessa. Jos korttia ei ole mukana, niin sitten pitää maksaa normaali hinta. Sarjakortin hinta on 500 euroa. Teemapurjehduksilla lisämaksu on 10 euroa.

Peruutukset

Normaaleilla iltapurjehduksilla aikaisemmin kuin 36 tuntia ennen purjehduksen alkua tehdyt peruutukset veloituksetta, muutoin koko maksu. Teemapurjehduksilla peruutusraja on 48 tuntia.

Paikka

Aloitamme kotisatamastamme Koivusaaresta.