Iltapurjehdukset 2019 
Tule purjehtimaan!  
Paikka on Koivusaari  
Aloitamme klo 18 ja purjehdimme 3 tuntia  
 
Viikonpäivä Pvm Hinta Selite
Tiistai 7.5. 70 Purjeiden käsittely
Keskiviikko 8.5. 70 Laiturimanööverit koneella
Sunnuntai 12.5. 60 Iltapurjehdus
Maanantai 13.5. 60 Iltapurjehdus
Keskiviikko 15.5. 70 Mies-yli-laidan (M.O.B.)
Perjantai 17.5. 70 Laiturimanööverit koneella
Tiistai 21.5. 70 Purjeiden käsittely
Keskiviikko 22.5. 60 Iltapurjehdus
Tiistai 28.5. 60 Iltapurjehdus
Keskiviikko 29.5. 70 Mies-yli-laidan (M.O.B.)
Sunnuntai 2.6. 70 Laiturimanööverit, iso vene
Maanantai  3.6. 70 Purjeiden käsittely
Tiistai 4.6. 60 Iltapurjehdus
Keskiviikko 5.6. 70 Laiturimanööverit koneella
Maanantai 10.6. 70 Mies-yli-laidan (M.O.B.)
Tiistai 11.6.* 70 KoPun tiistaikilpailu
Keskiviikko 12.6. 60 Iltapurjehdus
Maanantai 17.6. 70 Purjeiden käsittely

* Aloitus klo 17.15

Kevään pimeäpurjehdus/-navigointiharjoitus la - su yönä 4.-5.5., katso ERIKOISKURSSIT.

ILTAPURJEHDUS

Normaalille iltapurjehdukselle voi tulla kuka tahansa. Ohjelma päätetään purjehdusta aloitettaessa, voimme tehdä jotain harjoituksia, tehdä kierroksen Helsingin edusta tai jotakin vastaavaa. Mitään ennakkovaatimuksia ei ole, tule tutustumaan purjehdukseen!

M.O.B.

Harjoitus tapahtuu purjein.  "Uhrina" toimii veteen heitetty fendari, pelastusrengas tai vastaava. Harjoittelemme lähestymistä ja "uhrin" viereen pysähtymistä eri tuulensuunnilla. Tämä harjoitus antaa myös taitoja hallita venettä ahtaissa paikoissa, esimerkiksi satamissa.

LAITURI

Laiturimanööveriharjoituksessa kiinnitymme keula edellä - perä poijuun tai päinvastoin sekä kyljittäin lähestyminen sekä etu- että takaperin. Saat tuntumaa veneen käyttäytymiseen, tuulen vaikutukseen sekä miehistön ohjeistukseen. Harjoitus isolla veneellä (Hallberg Rassy 42) antaa valmiuksia veneen käsittelyyn mm. Välimeren olosuhteissa.

PURJEIDEN KÄSITTELY

Purjeiden käsittelyharjoituksessa nostamme, laskemme, reivaamme sekä trimmaamme purjeita. Harjoituksen eri osa-alueet painottuvat osanottajien lähtötason ja toiveiden perusteella.

Varaukset

Lähetä varauksesi sähköpostilla osoitteeseen info(at)balticcruising.fi. Anna samalla yhteystietosi (osoite, puhelin ja syntymäaika), jos olet uusi asiakkaamme tai jokin tiedoista on muuttunut. Vahvistamme osallistumisesi. Viime hetken tiedusteluja voi yrittää tehdä myös puhelimella 040 545 1568.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kippareina toimivat koulumme kouluttajat.

Hinnoittelu

Yksittäinen purjehduskerta maksaa 60 eur ja teemapurjehduksilla 70 euroa. Maksu suoritetaan laskun mukaisesti.

Voit ostaa myös 10 purjehduskertaa sisältävän sarjakortin. Kortti ei ole henkilökohtainen, joten tämä sopii hyvin vaikka pariskunnille tai muille ryhmille. Kortin voi ostaa purjehduksen alkaessa tai tilata etukäteen. Käyttökerta merkitään korttiin purjehduksen alkaessa. Jos korttia ei ole mukana, niin sitten pitää maksaa normaali hinta. Sarjakortin hinta on 500 euroa. Teemapurjehduksilla lisämaksu on 10 euroa per kerta.

Peruutukset

Normaaleilla iltapurjehduksilla aikaisemmin kuin 36 tuntia ennen purjehduksen alkua tehdyt peruutukset veloituksetta, muutoin koko maksu. Teemapurjehduksilla peruutusraja on 48 tuntia.

Paikka

Aloitamme kotisatamastamme Koivusaaresta. Katso sijainti etusivumme alaosassa olevasta kartasta. Koivusaareen metrolla ja siellä on runsaasti pysäköintitilaa.