Iltapurjehdukset 2018Evening sailings 2018
Tule purjehtimaan! Come sailing!
Paikka on Koivusaari Place is Koivusaari
Aloitamme klo 18 ja purjehdimme 3 tuntia We start at 6 PM and sail 3 hours
 
Viikonpäivä / Day Pvm/Date Hinta/Price Selite / Notes
Tiistai/Tuesday 15.5. 60 Iltapurjehdus/Evening sailing
Keskiviikko / Wednesday 23.5.* 70 Laiturimanööverit/Harbour manoeuvres 
Maanantai / Monday 28.5.* 70 Mies-yli-laidan/M.O.B.
Tiistai/Tuesday 29.5. 60 Iltapurjehdus/Evening sailing
Keskiviikko/Wednesday 30.5.* 70 Laiturimanööverit/Harbour manoeuvres
Maanantai/Monday 4.6.* 70 Laiturimanööverit/Harbour manoeuvres
Keskiviikko/Wednesday 6.6.* 70 Mies-yli-laidan/M.O.B.
* Täynnä tai varattu
Lisää iltoja sesongin aikana / More evenings during sailing season

Teemapurjehdusten aiheita ovat mm. laiturimanööverit koneella, laiturimanööverit purjein, laiturimanööverit isolla veneellä (Hallberg Rassy 42), purjeiden trimmaus, mies-yli-laidan ja pimeänavigointi.

Hinnat ja toiminta

Lähetä varauksesi sähköpostilla osoitteeseen info(at)balticcruising.fi. Anna samalla yhteystietosi (osoite, puhelin ja syntymäaika), jos olet uusi asiakkaamme tai jokin tiedoista on muuttunut. Vahvistamme osallistumisesi. Viime hetken tiedusteluja voi yrittää tehdä myös puhelimella 040 545 1568.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kippareina toimivat koulumme kouluttajat.

Teemapurjehdukset

Osa harjoituksista on ns. teemapurjehduksia, joissa keskitytään etukäteen ilmoitettuun aiheeseen. Aiheita voivat olla esim. mies-yli-laidan, satamamanööverit koneella, pimeäpurjehdus, jne.

Hinnoittelu

Yksittäinen purjehduskerta maksaa 60 eur ja teemapurjehduksilla 70 euroa. Maksu suoritetaan purjehduksen alkaessa käteisellä tasarahalla tai etukäteen erikseen sovittaessa laskulla.

Voit ostaa myös 10 purjehduskertaa sisältävän sarjakortin. Kortti ei ole henkilökohtainen, joten tämä sopii hyvin vaikka pariskunnille tai muille ryhmille. Kortin voi ostaa purjehduksen alkaessa tai tilata etukäteen. Käyttökerta merkitään korttiin purjehduksen alkaessa. Jos korttia ei ole mukana, niin sitten pitää maksaa normaali hinta. Sarjakortin hinta on 500 euroa. Teemapurjehduksilla lisämaksu on 10 euroa per kerta.

Peruutukset

Normaaleilla iltapurjehduksilla aikaisemmin kuin 36 tuntia ennen purjehduksen alkua tehdyt peruutukset veloituksetta, muutoin koko maksu. Teemapurjehduksilla peruutusraja on 48 tuntia.

Paikka

Aloitamme kotisatamastamme Koivusaaresta.