Iltapurjehdukset syksyllä 2019 
Tule purjehtimaan!  
Paikka on Koivusaari, katso etusivun alareunassa olevaa karttaa. 
Aloitamme klo 18 ja purjehdimme 3 tuntia  
 
Viikonpäivä Pvm Hinta Selite
       
Maanantai 5.8. 70 Laiturimanööverit koneella
Tiistai 6.8.. 70 Purjeiden trimmaus
Keskiviikko 7.8. 60 Iltapurjehdus
Maanantai 12.8. 60 Iltapurjehdus
Tiistai 13.8. 70 Mies-yli-laidan (M.O.B.)
Keskiviikko 14.8. 70 Teema*
Torstai 15.8. 60 Iltapurjehdus
Maanantai 19.8. 60 Iltapurjehdus
Tiistai 20.8. 70 Purjeiden käsittely
Keskiviikko 21.8. 70 Teema*
Tiistai 3.9. 70 Mies-yli-laidan (M.O.B.)
Keskiviikko 4.9. 70 Laiturimanööverit koneella
Perjantai 6.9. 70 / 90 / 100 Tutkintopurjehdus
Tiistai 10.9. 60 Iltapurjehdus
Maanantai  16.9. 60 Iltapurjehdus
Perjantai 4.10. 79 Teema*
 
Lisää iltoja tulossa kysynnän mukaan, ota yhteyttä.

 

ILTAPURJEHDUS

Normaalille iltapurjehdukselle voi tulla kuka tahansa. Ohjelma päätetään purjehdusta aloitettaessa, voimme tehdä jotain harjoituksia, tehdä kierroksen Helsingin tai Espoon edustalla tai jotakin vastaavaa. Mitään ennakkovaatimuksia ei ole, tule tutustumaan purjehdukseen!

M.O.B.

Harjoitus tapahtuu purjein.  "Uhrina" toimii veteen heitetty fendari, pelastusrengas tai vastaava. Harjoittelemme lähestymistä ja "uhrin" viereen pysähtymistä eri tuulensuunnilla. Tämä harjoitus antaa myös taitoja hallita venettä ahtaissa paikoissa, esimerkiksi satamissa.

LAITURI

Laiturimanööveriharjoituksessa kiinnitymme keula edellä - perä poijuun tai päinvastoin sekä kyljittäin lähestyminen sekä etu- että takaperin. Saat tuntumaa veneen käyttäytymiseen, tuulen vaikutukseen sekä miehistön ohjeistukseen. Harjoitus isolla veneellä (Hallberg Rassy 42) antaa valmiuksia veneen käsittelyyn mm. Välimeren olosuhteissa.

PURJEIDEN KÄSITTELY

Purjeiden käsittelyharjoituksessa nostamme, laskemme, reivaamme sekä trimmaamme purjeita. Harjoituksen eri osa-alueet painottuvat osanottajien lähtötason ja toiveiden perusteella.

TEEMA

* Aihe valitaan osanottajien toiveiden mukaisesti valikoimana mm. laiturimanööveerit koneella, M.O.B., purjeiden käsittely tai jotakin erikoistoiveita. Voimme myös yhdistää eri aiheita illan aikana.

TUTKINTOPURJEHDUS

Veneessä on yksi paikka vapaana. Jos olet kiinnostunut suorittamaan joko saaristo- tai rannikkopäällikkötutkinnon, niin ota yhteyttä. Myös avomeripäällikkötaso saattaisi olla mahdollinen. Jos neljättä tutkittavaa ei ole, niin veneessä on yksi paikka vapaana kenelle tahansa, joka on kiinnostunut. Purjehdus alkaa iltakuudelta ja sisältää myös pimeässä purjehdusta, joten saattaa mennä myöhään. Tutkintomaksu, joka maksetaan tarkastajalle, riippuu tasosta: saaristopäällikkö 55 eur, rannikkopäällikkö 65 eur ja avomeripäällikkö 150 eur. Lisäksi veloitamme koulun veneen käytöstä 35 eur. Tutkintoa seuraamassa olevalta purjehtijalta laskutamme 70 eur.

Purjehduksen kesto on normaalin kolmen tunnin sijasta 5-6 tuntia. Aloitusaika on klo 17.30.

Varaukset

Lähetä varauksesi sähköpostilla osoitteeseen info(at)balticcruising.fi. Anna samalla yhteystietosi (osoite, puhelin ja syntymäaika), jos olet uusi asiakkaamme tai jokin tiedoista on muuttunut. Vahvistamme osallistumisesi. Viime hetken tiedusteluja voi yrittää tehdä myös puhelimella 040 545 1568.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kippareina toimivat koulumme kouluttajat.

Hinnoittelu

Yksittäinen purjehduskerta maksaa 60 eur ja teemapurjehduksilla 70 euroa. Maksu suoritetaan laskun mukaisesti.

Voit ostaa myös 10 purjehduskertaa sisältävän sarjakortin. Kortti ei ole henkilökohtainen, joten tämä sopii hyvin vaikka pariskunnille tai muille ryhmille. Kortin voi ostaa purjehduksen alkaessa tai tilata etukäteen. Käyttökerta merkitään korttiin purjehduksen alkaessa. Jos korttia ei ole mukana, niin sitten pitää maksaa normaali hinta. Sarjakortin hinta on 500 euroa. Teemapurjehduksilla lisämaksu on 10 euroa per kerta.

Peruutukset

Normaaleilla iltapurjehduksilla aikaisemmin kuin 36 tuntia ennen purjehduksen alkua tehdyt peruutukset veloituksetta, muutoin koko maksu. Teemapurjehduksilla peruutusraja on 48 tuntia.

Paikka

Aloitamme kotisatamastamme Koivusaaresta. Katso sijainti etusivumme alaosassa olevasta kartasta. Koivusaareen metrolla ja siellä on runsaasti pysäköintitilaa.