VENEVUOKRAUS

Suunnitteletko veneen vuokraamista Välimereltä? Tule harjoittelemaan satamamanöövereja Marisolilla (HR 42) keskiviikko-iltana 12.6. Harjoitus on ilmainen KoPun jäsenille.

Vuokraa vene kauttamme Välimereltä. Järjestämme satamamanööveriharjoituksia Marisolilla myös elokuussa. Lisäksi lainaamme satamakirjoja ja karttoja. 

Voit myös liittyä fleettiimme jollakin ohjelmamme mukaisella purjehduksella Kreikassa tai Kroatiassa. Tämä on paitsi hauskaa, niin turvallista. Suosittelen varsinkin etelän purjehdusten ensikertalaisille. Tunnemme satamat ja paikalliset palvelut yli 20 vuoden kokemuksella sekä annamme tarvittaessa teknistä tukea.

KOULUTUS, RETKET JA SEIKKAILUT

Haluatko muuten vain harjoitella satamamanööverejä? Tuleen mukaan iltaharjoituksiimme, saat 15%:n alennuksen eli hintasi on 60 eur per ilta.

Aikataulut löytyvät valikon ILTAPURJEHDUKSET alta.

Oletko itse tai onko perheessäsi aloittelijoita? Tarjoamme 15%:n alennuksen purjehtijakurssista. Tutustu aiheeseen valikon KOULUTUS alta.

MAAILMAN MERILLE

Marisolin köydet irtoavat sunnuntaina 25.8. klo 16, takaisin tulosta ei ole tietoa. Nyt on hyvä tilaisuus kokea jotakin uutta. Matkalla kohtaamme vuorovesiä, ylitämme Biskajan, jne. Voit lukea reittisuunnitelmasta osoitteessa www.balticcruising.fi/atlantti.

KoPun jäsenenä saat 30%:n alennuksen hinnoistamme. Kysy rohkeasti.

TARJOUS NAISJÄSENILLE

Maanantaina 10.6. klo 18-21 on MOB-harjoitus (Mies-yli-laidan). Kuvitteellinen MOB-tilanne on pohjana purjein tapahtuvalle lähestymiselle ja pysäyttämiselle. Harjoitus on erinomaista valmennusta tuulen suunnan havainnointiin ja veneen vauhdin hallintaan purjein.

Kolme ensimmäistä mahtuu mukaan ilmaiseksi.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT

Esa Kalervo 040 545 1568 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.