VENEVUOKRAUS

Jatka purjehduskautta tai hae uusia maisemia ja kulttuureja!

Tarjoamme vuokraveneitä Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Maltalta, Kroatiasta, Montenegrosta, Kreikasta ja Turkista.

Tutustu tarjontaamme valikko-otsakkeen VENEVUOKRAUS avulla! Jos sinulle ei ole riittävää kipparikokemusta tai haluat muuten vain purjehtia rennosti, niin voimme järjestää sinulle joko paikallisen tai suomalaisen kipparin. Myös purjehdus muiden venekuntien kanssa kimpassa on varteenotettava vaihtoehto, katso flotillapurjehdukset.

 
KURSSI- JA RETKIPURJEHDUKSET SEKÄ FLOTILLAT
 
Olemme järjestäneet Välimeren purjehduksia eri maissa ja alueilla jo yli 20 vuotta. Tule mukaan! 
Voit olla aloittelija tai jo kokenut konkari, meillä on vaihtoehtoja kaikille. Purjehdimme yhdellä tai useammalla veneellä tilanteesta riippuen.
 
Kurssipurjehdukset noudattavat Purjehduksenopettajat PORY ry:n koulutusohjelmaa (katso kuvaus valikosta KOULUTUS). Kurssitaso voi olla aloittelijoille tarkoitettu Purjehtijakurssi tai aloitteleville kippareille tarkoitettu Saaristopäällikkökurssi tai itseään kehittäville kippareille tarkoitettu Rannikkopäällikkökurssi. Viikon mittaiset kuusi purjehduspäivää sisältävät purjehdukset jättävät aikaa myös turismille ja rennolle ajanvietolla. Purjehdusviikon aikana pystymme opastamaan jokaista oppilasta lähtötasosta eteenpäin. Tule mukaan ja aloita hieno harrastus lämpöisissä olosuhteissa!
 
Retkipurjehduksilla voit osallistua purjehdukseen haluamallasi aktiviteetilla ja ottaa retki rennosti loman kannalta.
 
Flotillapurjehduksilla purjehdimme monen veneen voimin yhdessä samaa reittiä ja samalla aikataululla. Porukan ytimen muodostavat kurssi- ja retkiveneet, joiden mukaan voit liittyä omalla porukallasi. Tämä on helppo ja rentouttava tapa aloittaa Välimeren kipparointi, saat viikon aikana monipuolista tukea niin reittisuunnittelun kuin veneen tekniikankin suhteen.
  
 
KEVÄT 2020 (Purjehdusalue on vaihdettu Rodokselta Ateenaan)
Voit siis osallistua alla mainituille purjehduksille joko kurssioppilaana tai retkeläisenä.
 Päivämäärä Päivät Purjehdusalue Kurssi   Retki    Kommentti
       Koodi Hinta  Koodi Hinta  
 18.-25.4.20 La - la  Ateena
 KRK2001 745   KRR2001  675   
Voit tulla mukaamme varaamalla porukallesi oman veneen. Kimppapurjehdus on kivaa!        
 
Jokainen hankkii omat lentonsa. Lähdemme yleensä liikkeelle saapumista seuraavana aamuna. Purjehdustamme varten varatut veneet ovat  käytössämme aloituspäivänä klo 17:ään mennessä.  Takaisin lähtösatamaan palaamme poislähtöä edeltävänä päivänä ja vene pitää luovuttaa viimeisenä päivänä klo 9:ään mennessä. 
 
 

PERUUTUS

Äkillisen ylivoimaisen esteen vuoksi emme pääsekään lähtemään alla esitetylle matkalle nyt syksyllä. Ohjelmaa päivitetään tallvella eli tarkoitus on lähteä keväällä jäiden lähdettyä.

Lähde mukaan suolaisten vesien seikkailuille oppimaan ja kokemaan

Voit valita joko jonkin alla esitetyn kokonaisuuden tai sitten aloittaa ja päättää purjehduksesi valintasi mukaan milloin tahansa. Alla esitetyt etapit antavat aikataulurungon. Esimerkiksi voit olla Helsingistä lähtiessä mukana vain Hankoon saakka. Tai osamatkoja kauempaakin. Osamatkojen hinnoittelu tapahtuu tapauskohtaisesti.

Voit halutessasi suorittaa minkä tahansa Purjehduksenopettajat PORY ry:n järjestelmän mukaisen kurssin alla mainituille purjehduksilla. Tutustu aiheeseen valikko-otsakkeen KOULUTUS avulla.

PvmPäivätKestoMatkaReittiHintaKoodi
25.8.-4.9.19 Su - ke 10 700 Helsinki - Kiel  720 RKM1901
5.-10.9.19 To - ti 6 300 Kiel - Helgoland - Den Helder  500 RKM1902
11.-17.9.19 Ke - ti 7 350 Den Helder - Portsmouth  555 RKM1903
19.9.-25.9.19 Ke - Ke 7 320 Portsmouth - Brest  555 RKM1904
27.9.-5.10.19 Pe - la 8 510 Brest - Vigo  610 RKM1905
6.-10.10.19 Su - to 4 280 Vigo - Lissabon  390 RKM1906
12.-17.10.19 La - to 330 Lissabon - Gibraltar  500  RKM1907
             
Lissabonista jatkamme Espanjan rannikkoa Ibizan tasalle, josta edelleen Sardinian, Sisilian ja Maltan kautta Ateenaan.
Veloitamme kurssioppilailta lisämaksuna 60 eur per kurssi.       

 Tutustu toimintaehtoihimme.

 

VENEVUOKRAUS

Suunnitteletko veneen vuokraamista Välimereltä? Tule harjoittelemaan satamamanöövereja Marisolilla (HR 42) keskiviikko-iltana 12.6. Harjoitus on ilmainen KoPun jäsenille.

Vuokraa vene kauttamme Välimereltä. Järjestämme satamamanööveriharjoituksia Marisolilla myös elokuussa. Lisäksi lainaamme satamakirjoja ja karttoja. 

Voit myös liittyä fleettiimme jollakin ohjelmamme mukaisella purjehduksella Kreikassa tai Kroatiassa. Tämä on paitsi hauskaa, niin turvallista. Suosittelen varsinkin etelän purjehdusten ensikertalaisille. Tunnemme satamat ja paikalliset palvelut yli 20 vuoden kokemuksella sekä annamme tarvittaessa teknistä tukea.

KOULUTUS, RETKET JA SEIKKAILUT

Haluatko muuten vain harjoitella satamamanööverejä? Tuleen mukaan iltaharjoituksiimme, saat 15%:n alennuksen eli hintasi on 60 eur per ilta.

Aikataulut löytyvät valikon ILTAPURJEHDUKSET alta.

Oletko itse tai onko perheessäsi aloittelijoita? Tarjoamme 15%:n alennuksen purjehtijakurssista. Tutustu aiheeseen valikon KOULUTUS alta.

MAAILMAN MERILLE

Marisolin köydet irtoavat sunnuntaina 25.8. klo 16, takaisin tulosta ei ole tietoa. Nyt on hyvä tilaisuus kokea jotakin uutta. Matkalla kohtaamme vuorovesiä, ylitämme Biskajan, jne. Voit lukea reittisuunnitelmasta osoitteessa www.balticcruising.fi/atlantti.

KoPun jäsenenä saat 30%:n alennuksen hinnoistamme. Kysy rohkeasti.

TARJOUS NAISJÄSENILLE

Maanantaina 10.6. klo 18-21 on MOB-harjoitus (Mies-yli-laidan). Kuvitteellinen MOB-tilanne on pohjana purjein tapahtuvalle lähestymiselle ja pysäyttämiselle. Harjoitus on erinomaista valmennusta tuulen suunnan havainnointiin ja veneen vauhdin hallintaan purjein.

Kolme ensimmäistä mahtuu mukaan ilmaiseksi.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT

Esa Kalervo 040 545 1568 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.